window ['gtag_enable_tcf_support'] = true;

Servicetekniker sökes - jobba på Watersystems

 

 

Servicetekniker sökes – bli en i laget!

Vi söker nu servicetekniker till Watersystems med placering i Norra Skåne, Tranås samt i Mälardalsområdet!

Vi söker nu för omgående anställning 3 nya medlemmar till vårt serviceteam. Rekrytering sker löpande varför det är viktigt att du skickar in din intresseanmälan till oss så snart som möjligt.
Tjänst 1 utgår från Tranås
Tjänst 2 utgår från Norra Skåne (vårt lager ligger i Tyringeområdet söder om Hässleholm)
Tjänst 3 utgår preliminärt från Götlunda Cementvarufabrik utanför Arboga 

Arbetet som servicetekniker omfattar teknisk installation och service av WSB Clean minireningsverk. Vår målsättning är att leverera driftsäkra anläggningar av högsta kvalité och att skapa långsiktigt nöjda kunder. Ett WSB Clean minireningsverk i betong kan ha en livslängd om +50 år varför våra kundrelationer är av största vikt.  

Arbetsuppgifter:

  • Teknisk installation och service av WSB Clean minireningsverk runtom i Sverige.
  • Installation av tekniska komponenter såsom kompressorer, pumpar, kablage etc.
  • Installation av reningsverkens styrsystem och inställning av styrprogramvaran med hjälp av dator. Här förutsätts att man lär sig styrprogrammets funktioner.
  • Service av reningsverk för att optimera driften och nå önskat reningsresultat. Vid behov åtgärda fel och utföra vissa rutinmässiga moment inklusive vattenprovtagning. 

Viktiga egenskaper:

Vi söker dig som är effektiv, självgående och en god lagkamrat. God teknisk kompetens är ett krav. Om du har elteknisk utbildning i grunden är det meriterande. Att våra servicetekniker är noggranna och utför alla installationer med hög kvalité vilket är mycket viktigt för Watersystems. Huvuddelen av arbetet i fält sker enskilt varför jobbet kräver god självdisciplin. Viktiga egenskaper hos en servicetekniker är noggrannhet och förmåga att identifiera och självständigt lösa problem.  

Samarbete och lagkänsla är också mycket viktigt eftersom driftsättningar av större reningsverk utförs tillsammans med övriga servicetekniker. Varje tekniker bidrar till arbetet utförs effektivt och med hög kvalité. Inom serviceteamet delar vi och tar till oss kunskap av varandra och från de vidareutbildningar och kurser som erbjuds.

Skulle du redan tidigare ha arbetat med liknande system är det såklart en fördel men annars utbildar vi dig internt så låt inga tvivel stoppa dig ifall du känner att du är rätt person för oss! 

Våra servicetekniker är alla ambassadörer för Watersystems och vi sätter stor vikt vid att kunderna känner sig nöjda med det mottagande de får vid servicebesöken. Serviceanda och ett trevligt sätt är självklara egenskaper och något som förväntas av samtliga anställda på företaget.

Skicka din ansökan, inklusive personligt brev och CV till lars@watersystems.se
Kontakta gärna vår Vd Lars Lindh på telefon 0140 – 77 03 89 för mera information.

Servicetekniker sökes - jobba på Watersystems

Servicetekniker sökes