Bli en i laget!

Servicetekniker sökes till Watersystems med placering i Mälardalsområdet!

Vi söker nu för anställning en ny medlem till vårt team av servicetekniker. Rekrytering sker löpande varför det är viktigt att du skickar in din intresseanmälan till oss så snart som möjligt.

Arbetet som servicetekniker omfattar teknisk installation och service av WSB Clean minireningsverk. Vår målsättning är att leverera driftsäkra anläggningar av högsta kvalité och att skapa långsiktigt nöjda kunder. Ett WSB Clean minireningsverk i betong kan ha en livslängd om +50 år varför våra kundrelationer är av största vikt.  

Arbetsuppgifter:

  • Teknisk installation och service av WSB Clean minireningsverk runtom i Sverige.
  • Installation av tekniska komponenter såsom kompressorer, pumpar, kablage etc.
  • Installation av reningsverkens styrsystem och inställning av styrprogramvaran med hjälp av dator. Här förutsätts att man lär sig styrprogrammets funktioner.
  • Service av reningsverk för att optimera driften och nå önskat reningsresultat. Vid behov åtgärda fel och utföra vissa rutinmässiga moment inklusive vattenprovtagning. 

Viktiga egenskaper:

Vi söker dig som är effektiv, självgående och en god lagkamrat. God teknisk kompetens är ett krav. Om du har elteknisk utbildning i grunden är det meriterande. Att våra servicetekniker är noggranna och utför alla installationer med hög kvalité vilket är mycket viktigt för Watersystems. Huvuddelen av arbetet i fält sker enskilt varför jobbet kräver god självdisciplin. Viktiga egenskaper hos en servicetekniker är noggrannhet och förmåga att identifiera och självständigt lösa problem.  

Samarbete och lagkänsla är också mycket viktigt eftersom driftsättningar av större reningsverk utförs tillsammans med övriga servicetekniker. Varje tekniker bidrar till arbetet utförs effektivt och med hög kvalité. Inom serviceteamet delar vi och tar till oss kunskap av varandra och från de vidareutbildningar och kurser som erbjuds.

Skulle du redan tidigare ha arbetat med liknande system är det såklart en fördel men annars utbildar vi dig internt så låt inga tvivel stoppa dig ifall du känner att du är rätt person för oss! 

Våra servicetekniker är alla ambassadörer för Watersystems och vi sätter stor vikt vid att kunderna känner sig nöjda med det mottagande de får vid servicebesöken. Serviceanda och ett trevligt sätt är självklara egenskaper och något som förväntas av samtliga anställda på företaget.

Skicka din ansökan, inklusive personligt brev och CV till malin@watersystems.se.
Kontakta gärna Servicechef Malin Göransson på telefon 0140 – 77 03 85 för mera information.

När du köper ett WSB Clean minireningsverk ingår årliga vattenanalyser i serviceavtalet.