window ['gtag_enable_tcf_support'] = true;

Watersystems fortsätter att växa och söker nu efter en teknisk administratör till kontoret i Tranås. Tjänsten är en visstidsanställning med goda chanser till fast tjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Fånga upp larm på våra reningsverk och kontakta kunder för åtgärd.
  • Skapa åtgärder i vårt servicesystem för planering på våra servicetekniker.

Kompetens/Personliga egenskaper

Vi söker en person som är teknisk kunnig med stort kundfokus, som gillar felsökning och som prioriterar ordning och reda! Att kunna organisera arbetet och hjälpa våra kunder med precision är vad tjänsten i huvudsak innebär. Vi söker därför dig som kan bidra med din kompetens för att utveckla vår verksamhet.

Watersystems värderar kundnöjdhet väldigt högt och arbetet innebär många personliga kontakter varför förmågan att möta människor på ett rätt sätt anpassat utefter varje enskild individs behov är oerhört viktigt.

Tjänsten innebär ibland tvära kast i arbetet där man måste släppa det ena för att hjälpa till med något annat. Man behöver ha en god känsla för service och gilla att samarbeta med andra människor. Ordningssinne är grundläggande.

Erfarenhet från tidigare tekniskt administrativt arbete och/eller praktiskt arbete med god kommunikativ förmåga är meriterande. God datorvana är ett krav.

Övrig information

Tillträde snarast.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu!

Ditt CV och personliga brev skickar du till malin@watersystems.se
För mer info kontakta Malin Göransson, 0140-770385 eller mejla på ovanstående adress.