window ['gtag_enable_tcf_support'] = true;

Om oss

Watersystems Sverige AB säljer WSB Clean reningsverk i Sverige. Vi har en egen serviceorganisation som erbjuder en komplett servicelösning för alla WSB Clean minireningsverk. WSB Clean är ett fullbiologiskt/kemiskt reningsverk i betong konstruerat för hög miljöskyddsklass. Reningsverken som tillverkas av Tranås Cementvarufabrik utvecklades ursprungligen i Tyskland och finns idag i snart 30 länder och har sålts i mer än 65 000 ex.

På Watersystems Sverige är vi idag 19 personer anställda och tillsammans omsätter vi drygt 170 miljoner kronor om året. Watersystems Sverige som startades 2012 är ett dotterbolag till Tranås Cementvarufabrik AB. Moderföretaget grundades redan 1958 och producerar betongvaror med fokus på enskilt avlopp. I Tranås Cementvarufabriks produktionslokaler i Tranås tillverkas alla våra WSB Clean minireningsverk.
Vår familj av företag omfattar numera ytterligare 2 företag:
Borenbergs Cementvarufabrik som tillverkar bland annat stödmurar; L-stöd, T-stöd, samt kabelbrunnar, blocksteg och lantbruksprodukter.
Götlunda Cementvarufabrik  som kompletterar TranåsCements sortiment och säljer betongartiklar samt produkter till avloppsanläggningar och enskilt avlopp.

Kom gärna och hälsa på oss!

Ni hittar Watersystems på Hjälmaryds industriområde, Bronsgatan 1 i Tranås.

Service av minireningsverk WSB Clean från Watersystems

Watersystems Sverige AB

Bronsgatan 1
573 38 Tranås

info@watersystems.se

Org. Nr: 556920-8357

Kontorets öppettider

måndag-torsdag
07.00-16.00

fredag
07.00-15.00

› Kontakta oss