window ['gtag_enable_tcf_support'] = true;

2020 driftsattes ett högpresterande WSB Clean minireningsverk i betong i Solberga i Valdemarsviks kommun. Vi är mycket glada att kommunen anser att vår kombination av robusta betongbehållare, Watersystems unika servicelösning WSB Clean-systemets väldokumenterade prestanda är helt rätt lösning för Solbergas sjönära läge.

WSB Clean reningsverk i betong för 100 PE

Det aktuella reningsverket är ett WSB Clean 100 PE SO +P – en modell som prestandamässigt är jämförbar med mindre kommunala reningsverk. Som en extra försiktighetsåtgärd genomgår det renade vattnet dessutom extra bakterieavdödning i en separat UV-modul. Reningsverken byggs i betongbehållare av toppkvalitet från Tranås Cementvarufabrik. WSB Clean gemensamhetsanläggningar lämpar sig utmärkt för stugföreningar, företag och kommunal verksamhet. Anläggningen betjänar privatägda fastigheter varav de allra flesta är fritidshus. Projekteringen för Solberga stod Anna Stridh på Avlopp och Kretslopp i Östergötland för och entreprenadarbetet utfördes av Häv & Gräv i Östergötland – De gjorde ett fantastiskt fint jobb. Det är ett rent nöje att arbeta med så duktiga företag och vi kan varmt rekommendera deras tjänster.

Watersystems Sverige 

Behöver ni också göra något åt ert avlopp?

Slå oss gärna en signal för rådgivning – 0140 – 38 65 80.

Trycket på fastighetsägare att göra vid sina undermåliga avlopp är högt och allt flera områden klassas som hög miljöskyddsklass varför efterfrågan på riktigt bra reningsverk är stor. WSB Clean är en robust lösning i betong som tillsammans med Watersystems servicelösning ger ägaren marknadens bästa garantier. För entreprenören går det snabbt och är mycket enkelt att sätta ett WSB Clean minireningsverk – Det är nämligen alltid Watersystems som står för den tekniska installationen.

WSB Clean finns som förproducerade enheter i storlekarna 1-100 hushåll. Större anläggningar anpassas efter kundens behov och aktuell verksamhet. Oavsett storlek så säljs WSB Clean alltid nyckelfärdiga i samarbete mellan entreprenören och oss. Vi ställer upp under hela processen och hjälper gärna till med ansökningshandlingar och diskussionen gentemot kommunen när det behövs.