window ['gtag_enable_tcf_support'] = true;

Tillsammans med duktiga SM Entreprenad AB  har vi färdigställt och driftsatt 2 reningsverk vid Koudden och Skärgårdsbyn i Söderköpings kommun. Båda två är av typen SO +P med separata fosforflockningstankar för förhöjda reningskrav (dvs, ännu högre krav än den höga skyddsklass som normalt gäller för fastigheter som är känsliga för övergödning).

SO +P-modellen har fantastiska prestanda och klarar utgående halter i klass med mindre kommunala reningsverk:

Totalfosfor     ≤ 0,5 mg/l (motsvarar en reduktion om ≥ 95%)
BOD7               ≤ 10 mg/l (motsvarar en reduktion om ≥ 97%)
Totalkväve     ≤ 40 mg/l (motsvarar en reduktion om ≥ 50%)

Reningverket vid Koudden är ett WSB Clean 100 PE SO +P och ligger precis som reningsverket vid Skärgårdsbyn Mon väldigt vackert vid havet.

WSB Clean 100 PE SO +P vid Koudden i Söderköpings kommun

WSB Clean reningsverken byggs i betongbehållare av toppkvalitet från Tranås Cementvarufabrik. Klicka gärna här för att se en liten video från vår produktion. WSB Clean gemensamhetsanläggningar lämpar sig utmärkt för såväl stugföreningar som företag och kommunal verksamhet.

 

 

WSB Clean 150 PE

Skärgårdsbyn Mon – WSB Clean reningsverk för 150 PE, modell SO +P

Watersystems Sverige

 

Behöver ni också göra något åt ert avlopp?

Slå oss gärna en signal för rådgivning – 0140 – 38 65 80, knappval 2.

Trycket på fastighetsägare att göra vid sina undermåliga avlopp är högt och allt flera områden klassas som hög miljöskyddsklass varför efterfrågan på riktigt bra reningsverk är stor. WSB Clean är en robust lösning i betong som tillsammans med Watersystems servicelösning ger ägaren marknadens bästa garantier. För entreprenören går det snabbt och är mycket enkelt att sätta ett WSB Clean minireningsverk – Det är nämligen alltid Watersystems som står för den tekniska installationen.

WSB Clean finns som förproducerade enheter i storlekarna 1-100 hushåll. Större anläggningar anpassas efter kundens behov och aktuell verksamhet. Oavsett storlek så säljs WSB Clean alltid nyckelfärdiga i samarbete mellan entreprenören och oss. Vi ställer upp under hela processen och hjälper gärna till med ansökningshandlingar och diskussionen gentemot kommunen när det behövs.