Hjärtligt tack till alla som besökte oss på Water & Waste på nybyggda Åbymässan i Göteborg. Branschmässan för VA, återvinning & avfall har potential att bli ett bra komplement till VA-mässan på Elmia för den som hellre söker sig till västkusten av olika skäl.

Water & Waste är Sveriges nya mötesplats för hela VA, återvinning- och avfallsindustrin.

Den 23 – 24 oktober 2019 är det premiär för Water & Waste, Sveriges nya mässa för VA, återvinning och avfall på nybyggda Åbymässan i Göteborg. Det kommer att bli två fantastiska dagar fullspäckade med utvecklande möten, inspirerande erfarenhetsutbyten och kreativa nya ideer! Water & Waste erbjuder dig som arbetar som exempelvis chef, tekniker, mekaniker eller konsult inom renhållning, drift, återvinning, miljö, avfall och VA möjlighet att se nyheter på marknaden, mingla med branschkollegor, utbyta erfarenheter, samt sammankoppla med rätt leverantörer.

Specialiserade fokusområden
Mässan har två inriktningar; Water, som fokuserar på VA och vattenrelaterade frågor, samt Waste, som är inriktat på hantering av avfall och cirkulär ekonomi. Teman för årets mässa är hållbarhet & klimatförändringar, kompetensförsörjning, digitalisering & ny teknik, samt föråldrade rörsystem och anläggningar och underhåll kopplat till detta.

Ett besök på Water & Waste ger chefer och beslutsfattare inom både privat och offentlig sektor en unik möjlighet att;

    • Få en bred överblick över marknaden som framtida inköpsunderlag
    • Se produktnyheter, trender och nya tekniska lösningar
    • Ta del av kostnadsfri kompetensutveckling genom seminarier, halvdagsprogram och kompetenstorg
    • Nätverka och utbyta erfarenhet genom nätverksfrukostar, branschmingel, mm.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Åbymässan den 23 – 24 oktober!

Watersystems & Tranås Cementvarufabrik!