Heltäckande service - När du väljer ett WSB Clean minireningsverk och samtidigt tecknar serviceavtal med oss lämnar vi hela 20 års funktionsgaranti.

Watersystems är ett dotterbolag till Tranås Cementvarufabrik och tillsammans jobbar vi inom betongindustrin, framförallt med inriktning mot enskilt avlopp. Bolagen omsätter drygt 100 miljoner tillsammans och vi är sammanlagt ca 45 stycken anställda. Watersystems säljer och servar minireningsverket WSB Clean.

Vi söker nu för omgående anställning en ny medlem till vårt duktiga team av servicetekniker. Arbetet omfattar teknisk installation och service av WSB Clean minireningsverk utförda på ett sätt som ger driftsäkra anläggningar med hög kvalité och nöjda kunder.

Arbetsuppgifter:
  • Teknisk installation och service av WSB Clean minireningsverk runtom i Sverige.
  • Installation av tekniska komponenter såsom kompressorer, pumpar, kablage etc.
  • Installation, styrning och inställning av minireningsverkens styrenheter för minireningsverken med hjälp av bland annat dator. Här förutsätts att man lär sig styrprogrammets funktioner.
  • Service av reningsverk för felfri drift och levererar önskat reningsresultat. Vid behov åtgärda fel och utföra vissa rutinmässiga moment inklusive vattenprovtagning.
Viktiga egenskaper:

Vi söker dig som är effektiv och självgående. God teknisk kompetens är ett krav, gärna med elteknisk utbildning i grunden. Elbehörighet är meriterande.
Att våra servicetekniker är noggranna och utför alla installationer med hög kvalité vilket är mycket viktigt för Watersystems. Huvuddelen av arbetet i fält sker enskilt varför jobbet kräver god självdisciplin. Viktiga egenskaper för en servicetekniker är noggrannhet och förmåga att identifiera och självständigt lösa problem.

Samarbete och lagkänsla är också viktigt eftersom driftsättningar av större reningsverk utförs tillsammans med övriga servicetekniker. Varje tekniker bidrar så att arbetet utförs effektivt i kombination med hög kvalité. Inom serviceteamet delar vi och tar till oss kunskap av varandra och från de vidareutbildningar och kurser som erbjuds.

Våra servicetekniker är alla ambassadörer för Watersystems och vi sätter stor vikt vid att kunderna känner sig nöjda med det mottagande de får vid servicebesöken. Serviceanda och ett trevligt sätt är ett krav och något som förväntas av samtliga anställda på företaget.

Låter detta som något för dig? För mera information angående tjänsten vid Watersystems kontakta Lars Lindh på telefon 0140-38 65 89.

Senaste ansökningsdag är 31 januari men ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före detta datum. Skicka därför dina uppgifter så snart som möjligt till lars@watersystems.se

När du köper ett WSB Clean minireningsverk ingår årliga vattenanalyser i serviceavtalet.