Servicetekniker sökes till Watersystems för service av WSB Clean minireningsverk.

Bli en i laget!

 

Servicetekniker sökes!
Tack vare stadigt ökande försäljning behöver vi omgående anställa en ny medlem till vårt duktiga team av servicetekniker. Skicka därför in din intresseanmälan till oss så snart som möjligt.

Arbetet som servicetekniker omfattar teknisk installation och service av WSB Clean minireningsverk. Vår målsättning är att leverera driftsäkra anläggningar med hög kvalité och långsiktigt nöjda kunder.

Arbetsuppgifter:
  • Teknisk installation och service av WSB Clean minireningsverk runtom i Sverige.
  • Installation av tekniska komponenter såsom kompressorer, pumpar, kablage etc.
  • Installation av reningsverkens styrsystem och inställning av styrprogramvaran med hjälp av dator. Här förutsätts att man lär sig styrprogrammets funktioner.
  • Service av reningsverk för att uppnå felfri drift och önskat reningsresultat. Vid behov åtgärda fel och utföra vissa rutinmässiga moment inklusive vattenprovtagning. 
Viktiga egenskaper:

Vi söker dig som är effektiv, självgående och en god lagkamrat. God teknisk kompetens är ett krav och vi ser gärna att du har elteknisk utbildning i grunden. Elbehörighet är därför meriterande.
Att våra servicetekniker är noggranna och utför alla installationer med hög kvalité vilket är mycket viktigt för Watersystems. Huvuddelen av arbetet i fält sker enskilt varför jobbet kräver god självdisciplin. Viktiga egenskaper hos en servicetekniker är noggrannhet och förmåga att identifiera och självständigt lösa problem.  

Samarbete och lagkänsla är mycket viktigt eftersom driftsättningar av större reningsverk utförs tillsammans med övriga servicetekniker. Varje tekniker bidrar så att arbetet utförs effektivt i kombination med hög kvalité. Inom serviceteamet delar vi och tar till oss kunskap av varandra och från de vidareutbildningar och kurser som erbjuds. Skulle du redan tidigare ha arbetat med liknande system är det såklart en fördel men annars utbildar vi dig internt så låt inga tvivel stoppa dig ifall du känner att du är rätt person för tjänsten! 

Våra servicetekniker är alla ambassadörer för Watersystems och vi sätter stor vikt vid att kunderna känner sig nöjda med det mottagande de får vid servicebesöken. Serviceanda och ett trevligt sätt är självklara egenskaper för tjänsten och något som förväntas av samtliga anställda på företaget.

Skicka din ansökan, inklusive personligt brev och CV till lars@watersystems.se eller kontakta vår VD Lars Lindh för mera information på 0140 – 38 65 99

När du köper ett WSB Clean minireningsverk ingår årliga vattenanalyser i serviceavtalet.